Speedminton®

Speedminton GmbH som startade 2002 har gett världen en ny sport: Crossminton / Speed Badminton! De enkla reglerna och tillgängligheten attraherar allt från racketentusiaster till motionsspelare. Oavsett om du tävlar eller spelar för nöjes skull är begränsningarna få.

Speedminton® tillverkar utrustning i världsklass för Crossminton / Speed Badminton och bara med de absolut bästa materialen. Racketar, den patenterade Speedern®, banor och mycket mer. Allt du behöver för att spela på stranden, i parken eller på gatan och det utan nät! Spela: ANYWHERE, ANYTIME!

Kort historisk tillbakablick

2001 började de första spelarna i Berlin-Kreuzberg samlas och spela ett badmintonliknande spel som inte var så vindkänsligt tack vare den mindre tyngre bollen. Några av dem startade ett litet företag, Speedminton GmbH och de lyckades förvandla idén till en helt ny sport - Speed Badminton – och utvecklade samtidigt bra funktionell utrustning för spelet. Speedminton® började marknadsföra sina första spelset 2005 och har fortsatt växa allt sedan dess. På 2016/01/01 den officiella beteckningen av sporten har bytt namn i Crossminton .


Genom samarbetet med Crossminton förbundet och de bästa spelarna i världen har Speedminton® hela tiden kunnat utveckla utrustningen. Med 80% av världsmarknaden går Speedminton® i spetsen för den tekniska utvecklingen av Crossminton / Speed Badminton utrustning. Speedminton® är med och sponsrar många förbund runt om i världen. 2011 hölls också det första Speedminton® världsmästerskapen i Berlin!

Med mer än 2.5 miljoner rekreationsspelare erövrar Crossminton / Speed Badminton världen. Spelet är störst i Europa men spelas i alla världsdelar. 2012 bildades Speedminton® Sporting Goods Inc. i Californien.

Speedminton GmbH (Huvudkontor)

Trachenbergring 85
12249 Berlin
Deutschland

Tel.: 0049 (30) 69 56 77 40
Fax: 0049 (30) 69 56 77 41
Email: info-garbage-@-garbage-speedminton-garbage-.-garbage-com