Speedminton® över hela världen

Idén till "Speedminton®", spelet, uppfanns i Berlin Kreuzberg. I början spelade endast ett fåtal personer i parkerna runt om i Berlin. Men inom bara ett par år spreds sig spelet över hela världen och numer spelas Speedminton® på alla fem kontinenterna. 2013 deltog spelare från 52 nationer i världsmästerskapen ISBO Speedminton® World Championships.

[WWW.SPEEDMINTON.COM]

Speedminton® - Originalet

Speedminton® tar ansvar som företag och sätter stor vikt vid en miljövänlig produktion. Den höga kvaliten på Speedminton® produkterna och tillverkningsprocesserna är i enlighet med REACH standard och har intygats från flera olika oberoende institut.

Vårt flaggskepp - Speeder® Made in Germany:

Den Världspatenterade Speedminton® bollen kallas för Speeder®. Bollarna tillverkas till 100% i Sachsen/Tyskland med Schweiziska plaster och andra återvunna material. Speedern® är den enda boll som certifierats av Crossmintonförbundet ICO och används uteslutande på tävlingar runt om i världen.

Tack vare sin vågformade design roterar Speedern® i sin bana i luften. Resultatet blir en precis flygbana som ej påverkas så mkt av vind mm. Med Speedminton® Speeder® kan du även spela på natten med den tillhörande ljusstaven i NIGHT Speedern® Ljusstaven räcker i 3 timmar.

Per Hjalmarson: Världsmästare och Europamästare:
„Speedminton® Speeder® är den enda riktiga tävlingsbollen och klarar tom mina servar i 250km/h“

Rene Lewicki, ICO-President:
„Speeder® från Speedminton® är den enda boll som görs utanför Kina. Tillverkningen i Tyskland borgar för hög kvalitet“

Racket

Tack vare alla förändringar och regelbundna förbättringar genom åren av produktutveckling är vi stolta att kunna erbjuda racketar av allra högsta kvalitet i denna spännande racketsport. Vi använder oss endast av EU certifierade material i vår Speedminton® produktion.

Vår egen kontroll på plats säkerställer att förhållandena på plats i Kina är rättvisa och att produkterna tillverkas i miljövänliga förhållanden. Inte så konstigt att 90 % av alla elitspelare spelar med våra rack.

Välj kvalitet på din utrustning och gör som 10 miljoner kunder runt om i världen som redan spelar med och litar på våra produkter. I den snabbaste och roligaste racketsporten – Speed Badminton!